Update: Poliția a transmis că circulația rutieră a fost reluată pe DN 3, în zona loc. Băneasa, jud. Constanța, unde s-a produs o coliziune frontală între 2 autoturisme, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, pe un carosabil umed. În urma bilanțului final au rezultat 10 victime, dintre care o persoană a decedat, iar alta a fost rănită grav. Toate victimele au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare. Nu sunt probleme privind valorile de trafic.

Știrea inițială: Infotrafic transmite că, pe DN 3, în zona loc. Băneasa, jud. Constanța, conducătorul unui autoturism nu a adaptat viteza pe carosabilul umed și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula din sens opus. În urma impactului au rezultat 3 victime, dintre care o persoană este resuscitată, fiind solicitat și un elicopter SMURD în ajutorul său. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday