Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista statelor și zonelor considerate ca fiind cu risc crescut epidemiologic. Astfel, în zona roșie au intrat Fiji, Jersey, Cipru, Cuba si Insulele Virgine Britanice. În zona galbenă au intrat din zona roșie, în urma scăderii incidenței Chile, Botswana, Bahrain si Saint Kitts si Nevis, iar din zona verde, în urma creșterii incidenței au trecut Spania, Andorra si insulele Virgine ale Statelor Unite. În zona verde a intrat Sint Marteen.

Autoritățile precizează că încadrarea din zona galbenă sau verde în zona roșie, precum și încadrarea din zona verde în zona galbenă, intră în vigoare la 24 de ore de la data publicării în Monitorul Oficial al României a Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență prin care este aprobată lista țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic.

Anexa Lista

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday