”Peste 1,1 milioane de doze de vaccin Pfizer ar urma să ajungă în România în luna martie, peste 268.000 de doze de vaccin Moderna și peste 1,25 de milioane de doze de vaccin Astra Zeneca”, a anunțat Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății și vicepreședintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță a precizat că începând din data de 15 martie, programările pentru vaccinare se vor face direct din lista de așteptare disponibilă în platforma de înscrieri. ”După data de 15 martie, centrele de vaccinare vor putea fi vizibile doar din lista de așteptare. Platforma este de așa natură încât va notifica persoanele care se află în lista de așteptare”, a explicat Valeriu Gheorghiță.

Potrivit coordonatorului campaniei de vaccinare pentru fiecare centru de vaccinare va fi disponibilă o listă de așteptare, iar în momentul în care în respectivul centru de vaccinare este un loc liber, persoana înscrisă pe lista de așteptare va fi notificată și va avea la dispoziție 24 de ore pentru a confirma programarea în respectivul centru de vaccinare.

”O persoană se va putea înscrie pe lista de așteptare la un singur centru de vaccinare, însă poate renunța la centrul la care s-a înscris pentru a trece pe lista de așteptare de la un alt centru”, a mai spus Gheorghiță.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday