Meteorologii au emis o avertizare Cod Portocaliu de furtună, valabilă în intervalul orar 12:00 – 23:00, în nordul și estul Munteniei, estul Transilvaniei și în Moldova. Vor fi intensificări ale vântului (rafale în general de 70-80 km/h), pe arii restrânse vijelii puternice, averse torențiale, descărcări electrice și grindină. În intervale scurte de timp (1-3 ore) sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 35-40 l/mp și izolat peste 50-60 l/mp.

În același timp, până mâine la ora 02:00 este în vigoare și o avertizare Cod Galben de furtună, în cea mai mare parte a țării. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (rafale de 55-65 km/h) și izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25-30 l/mp și izolat peste 40 l/mp.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday