Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică pentru cele patru județe din estul și sud- estul țării, care este în vigoare până în această noapte, la ora 22.

În acest interval, sunt așteptate averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, dar și grindină (izolat). Cantitățile de apă acumulate vor depăși 40-60 de litri pe metru pătrat.

De asemenea, în Oltenia, Dobrogea, Muntenia, sud-vestul Transilvaniei, local în Moldova, dar și în zonele de munte este valabilă o atenționare Cod Galben de instabilitate atmosferică, tot până la aceeași oră.

”Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25-40 de litri pe metru pătrat”, mai informează meteorologii.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday