Meteorologii anunță că începând de astăzi de la ora 10 și până sâmbătă la ora 20 ”vântul se va intensifica treptat, la început în zona de munte, iar din dimineața zilei de vineri (14 ianuarie) local și în estul, sudul și centrul țării. Vor fi rafale cu viteze în general de 45-55 Km/h, mai mari în zona montană înaltă și în Moldova”. ANM mai arată că în noaptea de vineri spre sâmbătă, se va forma polei în nordul, centrul și nord-estul țării.

O avertizare Cod Galben este valabilă de astăzi de la ora 18 și până sâmbătă la ora 20: ”În intervalul menționat, în Carpații Orientali și Meridionali, la altitudini de peste 1500 m, vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 90-110 Km/h și zăpada va fi spulberată”.

Meteorologii informează că începând din dimineața zilei de vineri (14 ianuarie) vântul se va intensifica și în jumătatea nordică a Moldovei unde vitezele vor depăși 55.-65 Km/h. Din după-amiaza zilei de vineri (14 ianuarie) în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură vântul va sufla tare, viscolind și troienind zăpada, iar vizibilitatea va fi foarte redusă.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday