Prima avertizare este valabilă în intervalul 05 ianuarie, ora 02 – 05 ianuarie, ora 14 și vizează nordul Carpaților Orientali și local Munții Apuseni. În zonele menționate vântul va ajunge la viteze de 60 pâna la 80 de km/h, iar în zonele mai înalte, vântul va depăși 100 de km/h. Conform ANM, va fi viscol în grupele nordice ale Carpaților Orientali, vizibilitatea fiind redusă semnificativ. Vântul se va intensifica temporar și în nordul Crișanei și nord-vestul Transilvaniei, unde va ajunge la viteze de până la 60 de km/h.

A doua avertizare, valabilă în intervalul 05 ianuarie, ora 14 – 06 ianuarie, ora 12 vizează zonele de munte, unde vântul va ajunge la viteze de 90 de km/h, iar în zonele înalte, de peste 1700 de metri, rafalele vor ajunge până la 120 de km/h, iar temporar va ninge viscolit. Local vor fi intensificări în Transilvania unde vântul va ajunge la 70 de km/h.

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday