Codul care vizează cea mai mare parte a Moldovei, estul Transilvaniei și zona Carpaților Orientali este valabil până marți, 28 decembrie, la ora 08. Potrivit meteorologilor, va ninge însemnat cantitativ, iar stratul de zăpadă depus local va fi consistent.

De asemenea, Codul Galben ce vizează Carpații Meridionali este în vigoare cel puțin până în această seară la ora 22. La altitudini de peste 1700 m, va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, local consistent. Temporar vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 60 – 70 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

În sud-estul țării, în județele Buzău, Brăila, Vrancea, Galați și Tulcea, vor fi precipitații slabe sub formă de ploaie și lapoviță, care local vor determina depuneri de polei. Atenționarea este în vigoare până marți la ora 08.

De asemenea, informarea pentru toată țara de precipitații moderate cantitativ și polei a fost și ea prelungită până mâine. Astfel, temporar se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării, local moderate cantitativ. În zona montană înaltă și în cea mai mare parte a Moldovei va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, iar în celelalte regiuni vor predomina ploile. Se va depune polei, local în sud-est și izolat în restul teritoriului.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday