Procurorii DIICOT au dispus vineri reținerea, pentru 24 de ore, a trei persoane care se ocupau cu traficul de droguri de risc și a substanțelor susceptibile de a avea efecte psihoactive. Cei trei activau începând cu vara anului 2022, când au început să procure, să manipuleze și să distribuie, în mod direct, substanțe interzise mai multor consumatori din județul Cluj, se arată în comunicat.

De asemenea, procurorii DIICOT arată faptul că în urmă cu două zile, joi, unul dintre cei trei inculpați a fost prins în flagrant după ce a vândut 800 de grame de substanțe cu efecte psihoactive. Anchetatorii mai explică faptul că suspectul a comis și infracțiunea de conducere fără permis.

Ulterior procurorii au efectuat opt percheziții domiciliare din care a rezultat confiscarea a 1,7 kilograme de canabis, și de asemenea, în continuarea cercetărilor, procurorii au găsit cantitatea de 26 de kilograme de canabis și 18 kilograme de substanță cristalină, în interiorul unui autoturism. Procurorii menționează că au confiscat și sumele de peste 340.000 de lei și 4.000 de euro.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday