Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), anunță că organizează, începând de mâine, prin Clinica Universitară de Psihologie ”Babeș-Bolyai PsyTech”, o serie de sesiuni online de sprijin și consiliere psihologică pentru studenții aflați în sesiune, astfel încât aceștia să depășească mai ușor provocările acestei perioade.

Cu toții știm deja că porecla sesiunii e ”stresiune”. E foarte probabil ca această perioadă să pară copleșitoare și mulți dintre noi ajung să se simtă extrem de obosiți, anxioși, lipsiți de energie și motivație. Ei bine, Clinica Universitară ”PsyTech” vine cu inițiativa unor grupuri de suport pentru studenții UBB aflați în sesiune”, afirmă inițiatorii acțiunii.

Programul, desfășurat în colaborare cu Universitatea din Tulsa (Oklahoma) este menit să sprijine studenții în gestionarea stresului asociat examenelor și se desfășoară sub forma unor grupuri de suport săptămânale. Grupurile vor fi conduse de psihoterapeuții Clinicii de Psihologie a UBB, se vor desfășura online, în fiecare miercuri, începând din data de 3 februarie 2021, între orele 18.00 și 20.00, iar participarea este gratuită.

Studenții se pot înscrie accesând linkul https://forms.gle/tk7Ho6ADBAqVktM37 și pot alege să participe la toate modulele sau doar la unele dintre ele, iar la final, doritorii pot primi un raport al îmbunătățirii.

Sursa: UBB

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday