Update: Poliția Română informează că circulația rutieră a fost reluată pe Autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 21, în zona localității Bolintin Deal, județul Giurgiu, unde pe sensul de mers către capitală, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autovehicule. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a 2 persoane. Valorile de trafic se mențin ridicate.

Știrea inițială: 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 21, pe sensul de mers către capitală, în zona localității Bolintin Deal, județul Giurgiu, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autovehicule. În urma impactului au rezultat 2 victime, care sunt investigate medical la fața locului.

Circulația rutieră este oprită pe sensul de mers Pitești-București, valorile de trafic fiind ridicate. Se efectuează cercetări pentru stabilirea celor întâmplate“, au mai transmis autoritățile.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday