Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, sunt semnalate două drumuri naționale cu circulația rutieră întreruptă și un alt drum național cu traficul alternativ, pe un sens,  ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile. Este vorba despre:

– DN66A Uricani – Câmpul lui Neag, la kilometrul 27+900 de metri, în județul Hunedoara, unde traficul auto este deviat provizoriu pe un drum logistic, pe creasta barajului;

– DN1R, localitatea Sâncraiu, județul Cluj, circulația rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate;

– DN 57 B, orașul Oravița, județul Caraș-Severin, la kilometrul 1+200 de metri, din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, zidul de sprijin al taluzului s-a prăbușit în albia unui râu, afectând parțial și suprafața de rulare. Un sens de mers este blocat în oraș, circulându-se deviat.

Pe principalele artere rutiere, respectiv A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, DN 1 București-Brașov și DN 7 București-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind normale.

În perioada 22 iunie – 9 iulie 2020, pe DN 6 Drobeta-Turnu Severin – Orșova, la kilometrul 354+150 de metri, în afara localității Gura Văii (viaductul Slătinicul Mare), județul Mehedinți, se execută lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Astfel, circulația se desfășoară pe un singur fir, dirijat prin semaforizare ori cu piloți de circulație.

Infotrafic recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday