Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră sunt semnalate două drumuri naționale, respectiv un drum județean cu circulația rutieră întreruptă ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile. Este vorba despre:

– DN66A Uricani – Câmpul lui Neag, la kilometrul 27+900 de metri, în județul Hunedoara (traficul auto este deviat provizoriu pe un drum logistic, pe creasta barajului);

– DN1R, localitatea Sâncraiu, județul Cluj (circulația rutieră este deviate pe DJ 126, prin localitate);

– DJ 672C, localitatea Runcu, județul Gorj.

Pentru a permite desfășurarea unei competiții automobilistice, astăzi, în intervalul orar 09.30 – 16.30, vor fi instituite restricții de circulație pe DN7C (Transfăgărășan), pe tronsonul kilometric 62 (Barajul Vidraru) – 104 (Conacul Ursului).

Valorile de trafic pe centura Capitalei sunt crescute la această oră dinspre localitatea Glina către Autostrada A2 (localitatea Manolache). Având în vedere vremea frumoasă din acest week-end, se preconizează că traficul auto către litoral va fi intens.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday