Fostul premier Dacian Cioloș a avut o intervenție telefonică la postul de televiziune Digi24, în care a declarat că este nevoie de poziționarea fermă a românilor care înțeleg riscurile la care supune țara, iar Președintele Iohannis trebuie să folosească toate instrumentele de care dispune.

“Liviu Dragnea poate fi oprit prin luări de poziții ferme ale tuturor românilor care înțeleg ce se întâmplă. Ar fi începutul sfârșitului să îl lăsăm să-și rezolve problemele. O poziționare fermă a românilor care înțeleg riscurile la care supune țara este necesară.”

Cioloș a mai adăugat că “Președintele Iohannis trebuie să-și folosească toate atribuțiile și instrumentele. Este o datorie pe care o are, să fie foarte ferm, atât în luările de poziție, cât și în folosirea tuturor instrumentelor pentru a împiedica derapajele. Cred că referendumul poate fi un instrument ce poate fi utilizat în situația de față, la pachet cu alte instrumente.”

“Cred că e un moment mai important pentru ca opoziția să negocieze cu cei ce înțeleg riscurile, chiar și cu cei din coaliția de guvernare PSD-ALDE”, a încheiat Cioloș.

Comentariul fostului premier are loc la câteva ore după Consiliul Național al PSD, în care Liviu Dragnea a declarat că “Justiția trebuie resetată! De ce OUG pentru amnistie și grațiere este blasfemie? Nu mai ezitați, nu știu când, cum, dar avem obligația asta, să reparăm nedreptățile.”

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday