Update: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația a fost reluată pe ambele benzi pe Autostrada A2 pe sensul București către Constanța, în urma accidentului produs la kilometrul 48+500 metri, în zona localității Sărulești, județul Călărași. Impactul dintre cinci autovehicule s-a soldat cu rănirea a patru persoane. Ca urmare a restricțiilor anterioare, în zonă se circulă în coloană pe aproximativ trei kilometri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A2 pe sensul București către Constanța, la kilometrul 48+500 metri, în zona localității Sărulești, județul Călărași, a avut loc un accident în care au fost implicate cinci autovehicule.

O persoană a fost rănită în urma impactului. Traficul se desfășoară dirijat, cu viteză redusă, doar pe banda de urgență.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday