Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, tronsoanele de drum naţional cu circulaţia întreruptă sunt:

– judeţul Covasna: DN 11B Târgu Secuiesc – Cozmeni, în zona localităţii Valea Seacă (kilometrul 12);

– judeţul Harghita: DN 11B Cozmeni – Târgu Secuiesc, în localitatea Casinu Nou (kilometrul 23);

– judeţul Neamţ: DN 15 Borsec – Poiana Largului, pe raza localităţii Poiana Teiului (între km 237+800 de metri şi 238+100 de metri);

– judeţul Suceava: DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava;

– judeţul Vâlcea: DN 7D Câineni – Perişani, în localitatea Perişani (între km 15+830 şi 15+900 de metri).

În judeţul Braşov, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov – Întorsura Buzăului este întreruptă pe raza localităţii Budila, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulă doar garniturile unui operator privat.

În judeţul Teleorman, pe magistrala 900 Timişoara – Bucureşti, la intrarea în staţia CF Roşiori Nord dinspre Craiova patru vagoane ale unui marfar care transporta deşeuri metalice au deraiat. Circulaţia trenurilor pe magistrala sus-menţionată s-a reluat pe ambele sensuri însă, din cauza evenimentului, este întreruptă pe secţia de cale ferată 907 Roşiori Nord (Teleorman) – Costeşti (Argeş), tronson pe care se deplasează doar garniturile unui operator privat.

În judeţul Vâlcea, din cauza aluviunilor de pe calea ferată, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 205 Băbeni  Alunu (tronson pe care circulă doar trenuri de marfă) este întreruptă la kilometrul feroviar 34+400 de metri.

Tronsoanele județene cu circulație blocată pot fi văzute aici.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday