Update 21:10: Câteva zeci de protestatari au blocat circulația în zona Piața Victoriei, ocupând o trecere de pietoni. Unii dintre ei s-au așezat pe jos, în timp ce alții au scandat ,,Nu vrem să fim conduși de hoți!”. La prânz, același tip de protest a avut loc și în zona monumentului Fântâna Miorița.

Live din Piața Victoriei

Gepostet von Corupția ucide am Freitag, 6. Juli 2018

Update 20:40: Și la Timișoara au ieșit câteva zeci de persoane, blocând traficul la o trecere de pietoni nesemaforizată, de pe strada Alexandru Ioan Cuza. Au scandat ,,Justiţie, nu corupţie”, ,,Nu vrem să fim conduşi de hoţi” sau ,,Veniţi cu noi, luptăm şi pentru voi”.

Operatiunea ZEBRA la Timisoara!

Gepostet von Tele Europa Nova am Freitag, 6. Juli 2018

La Cluj, câteva zeci de persoane au blocat traficul în zona Mărăști vineri seara, în semn de protest față de modificările Codurilor Penale. Cu câteva ore înainte, un astfel de protest a avut loc și pe o altă arteră importantă din oraș.

În Parlament se blochează democrația. La Cluj, se trece strada. Nu, nu protestatarii blochează această stradă. Corupția o blochează. P.S. Vrei să vezi mai multe pancarte la proteste? Află cum poți ajuta: http://stiri.declic.ro/doneaza-pentru-pancarte

Gepostet von Declic am Freitag, 6. Juli 2018

La București, alte câteva zeci de persoane au blocat traficul, în zona monumentului Fântâna Miorița.

#protest #București – Traversăm pentru democrație @ Fântâna Miorița

Gepostet von Rezistența TV am Freitag, 6. Juli 2018

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday