Doctorul Anthony Fauci, consilierul medical al președintelui Joe Biden a declarat că Statele Unite ar trebui să ia în considerare o cerință de vaccinare pentru cei care vor să folosească zborurile interne. Deși a recunoaște că o astfel de măsură ar avea și dezavantaje, Fauci a spune că este “doar încă una dintre cerințele pe care cred că este rezonabil să le luăm în considerare”, alături de vaccinarea obligatorie a studenților dar și a celor care merg fizic la un loc de muncă.

Încă o mie de curse aeriene au fost anulate în SUA, la începutul acestei săptămâni, după ce în weekend fuseseră anulate aproape două mii de curse, pe fondul răspândirii rapide a variantei Omicron și a izolării obligatorii a personalului de zbor infectat.

Nu este prima dată când Fauci cere acest lucru, iar doi parlamentari democrați chiar au introdus în această toamnă, dar fără succes, un proiect de lege care restricționa accesul atât pe zborurile interne cât și pe trenurile din SUA pentru persoanele nevaccinate.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday