Cargus inovează segmentul de curierat destinat clienților individuali și lansează o nouă experiență de livrare, cu soluții avantajoase.

Oferta este disponibilă începând cu 18 mai și le oferă clienților individuali posibilitatea de a alege dintre 4 tipuri de colete, în funcție de dimensiunea lor. Nu mai contează greutatea coletului – dacă produsul intră în cutie, Cargus îl livrează.

Clienții care pot beneficia de această soluție sunt cei individuali – persoane fizice sau companii care nu au un contract activ cu Cargus, iar prețul livrării pornește de la 14 lei.

Livrarea se poate face direct în Ship & Go (serviciul Easy Collect Standard) sau la adresă (serviciul Economic Standard). Distanța sau localitatea nu mai contează, se poate livra la Constanța sau la Timișoara cu același cost. Cele mai mici prețuri sunt la livrarea în rețeaua Ship & Go.

Noile oportunități de livrare pot fi accesate din aplicația Cargus Mobile sau din aplicația web MyCargus de pe www.cargus.ro.

Cargus continuă să se adapteze și să inoveze pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale clienților, investind în modalități de a le oferi oportunități de livrare simple, accesibile și rapide, menținând, în același timp, costurile la un nivel scăzut. Tot din dorința de a fi mai aproape de clienții săi, Cargus a dezvoltat rețeaua de puncte Ship & Go, amplasate în locații accesibile din toată țara. Datorită logisticii, tehnologiei și organizării, Cargus are capacitatea de a răspunde nevoilor clienților săi cu servicii excelente, prețuri mici și livrări rapide.

Odată cu lansarea ofertei pentru clienții individuali, Cargus a încheiat și un parteneriat cu Altex, prin care primii clienți care expediază colete în lunile mai și iunie, pot câștiga premii atractive în cadrul campaniei promoționale „Bucurie trimiți, Bucurie primești!”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday