Inspectoratul pentru Situații de Urgență informează că pe DN6 Caransebeș-Lugoj, în apropriere de Jupa, a avut loc un accident grav. Din primele informații, sunt opt persoane rănite. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

Update-bilanț final: „12 persoane implicate, 8 persoane rănite ( dintre care una în stop cardiorespirator) transportate la unitatea de primiri urgențe din Caransebeș.

Persoană aflată stare gravă a fost declarată decedată de către medici”.

„Caraș-Severin – Accident rutier în care au fost implicate un microbuz și 3 autoturisme. Incidentul s – a petrecut în apropierea localității Caransebeș, pe DN 6 – sat Jupa.

Având în vedere numărul ocupanților, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

La locul incidentului, salvatorii intervin cu o mașină de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Din primele informații, ar fi vorba despre 8 persoane rănite.

Misiunea este în dinamică”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday