UPDATE: IGSU transmite că, în total, în accident au fost implicate 23 de persoane, dintre care zece au fost rănite, între care 5 minori.

Șase dintre persoanele care au suferit leziuni au fost transportate la spitalele din Caransebeș și Reșița, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Minorul aflat în stop cardio-respirator a răspuns manevrelor de resuscitare. Acesta a fost preluat de elicopterul SMURD și va fi transportat la UPU Reșița.

UPDATE: IGSU informează că zece persoane care se aflau în microbuze primesc acum îngrijiri medicale. Printre răniți, un minor aflat în stop cardio-respirator, căruia i se aplică manevrele salvatoare de viață.

Știrea inițială:

Poliția Rutieră informează că două microbuze s-au ciocnit la intrarea în localitatea Teregova, pe DN6 care face legătura între Orșova și Caransebeș.

Din primele informații, două persoane au rămas încarcerate. A fost activat planul roșu de intervenție, iar traficul în zonă este oprit.

Departamentul pentru Situații de Urgență informează că intervin următoarele autospeciale:

  • Detașament Caransebeș:  1 Descarcerare, 1 ATVPM, 1 EPA B2;
  • Detașament Reșița: 1 EPA SMURD, 1 ATVPM; -Garda de de Intervenție Bozovici: 1 EPA B2.
  • Echipaj aeromedical Caransebeș.
  • 6 echipaje medicale SAJ Caraș-Severin.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday