Familia lui Olivia Newton-John a anunțat decesul artistei prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook. În vârstă de 73 de ani, ea a fost diagnosticată cu cancer la sân în anii 90, iar boala a recidivat în 2017: ”Olivia a fost un simbol al triumfului și speranței pentru mai bine de 30 de ani, împărtășind călătoria sa cu cancerul la sân”, a anunțat familia.

Pe parcursul anilor 70, australiana a lansat mai multe melodii country și soft rock care au devenit hituri, iar popularitatea sa a crescut și mai mult în urma apariției în filmul ”Grease” din 1978, considerat unul dintre cele mai bune musicaluri din toate timpurile. 

A jucat rolul lui Sandy, o australiană inocentă venită în sudul Californiei printr-un schimb de experiență, care se îndrăgostește de Danny, un personaj rebel jucat de John Travolta. Cei doi au mai jucat împreună și în ”Two of a Kind”, o comedie romantică din 1983.

Olivia Newton-John s-a născut în 1948 în Anglia, dar ulterior familia sa emigrat în Melbourne, Australia. În adolescență a format un grup de fete cu care a apărut într-un program muzical de televiziune difuzat săptămânal. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale sunt ”Let Be There”, I Honestly Love You” sau ”Physical”. Pentru activitatea sa, a fost recompensată cu patru premii Grammy.

Sursa: CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday