Informația a fost publicată de familie, care a menționat că nu are acces în spitalul din Los Angeles în care acesta este tratat de coronavirus, din cauza carantinei epidemice.

Larry King are diabet zaharat de tip II, s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe atacuri de cord și intervenție chirurgicală de by-pass în 1987. În 2017, King a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer pulmonar și a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar în 2019 a fost supus unei proceduri pentru angină. Problemele sale medicale l-au inspirat să deschidă și o fundație care îi ajută pe cei fără asigurare medicală.

King a găzduit emisiunea de interviuri “Larry King Live” la CNN timp de 25 de ani, intervievând candidați la președinție, vedete, sportivi, actori și oameni obișnuiți. S-a retras în 2010 după ce numărul edițiilor emisiunii sale depășse șase mii.

Anul trecut, King a pierdut doi dintre copiii săi – Andy King, 65 de ani, a murit din cauza unui atac de cord la sfârșitul lunii iulie, urmat de fiica Chaia King, 52 de ani, care a murit în august de cancer pulmonar.

Sursa: CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday