Singura constantă a vieții este schimbarea și, pentru a ne adapta mereu schimbării, e nevoie să știm că avem protecție și ne putem baza pe sprijin financiar în situații neprevăzute.

NN oferă românilor alternative pentru momentele în care viața le servește ceva ce nu au comandat încă din 1997, când a devenit prima companie internațională de asigurări de viață care a intrat pe piața din România. Cu asigurările de viață și de sănătate de la NN, clienții au sprijin financiar atunci când au cel mai mult nevoie și liniștea că astfel pot proteja tot ce contează mai mult pentru ei.

ALĂTURI DE NN PĂȘEȘTI CU ÎNCREDERE ÎN VIITOR. UN VIITOR LA PUTEREANN!

În cei 25 de ani de când se află în România, NN Asigurări de Viață a plătit clienților de asigurări beneficii totale de peste 446 de milioane de euro, a contribuit la economie cu peste 170 de milioane de euro și a susținut cauze sociale cu peste 3,6 milioane de euro.

De la începutul activității, NN și-a dezvoltat portofoliul pentru a oferi soluții de protecție relevante pentru nevoile dinamice ale oamenilor. Începând din 2007, NN oferă și pensii private obligatorii și facultative, din 2016 oferă și asigurări de sănătate, iar din 2020 s-a extins și în segmentul asigurărilor generale odată cu lansarea asigurării facultative de locuință. În prezent, NN are peste 2,2 milioane de clienți de asigurări și pensii, adică un sfert din populația activă a României.

Ca să poți interacționa cu NN cât mai ușor, ai acum la dispoziție un întreg ecosistem de instrumente și procese digitale, pe care le poți utiliza de la achiziția unei asigurări și până la solicitarea beneficiilor aferente. În aplicația NN Direct¸ găsești toate informațiile despre produsele tale, îți pot gestiona portofoliul de produse, poți face plăți și poți solicita beneficii, în doar câteva minute. Anul acesta, cu ocazia aniversării celor 25 de ani în România, aplicația NN Direct este completată cu o secțiune în care toți clienții de asigurări pot accesa beneficii de loialitate, cum ar fi vouchere cadou sau discounturi la produsele și serviciile partenerilor NN. Astfel, dacă ai achiziționat asigurare de viață și sănătate de la NN vei putea găsi și activa digital beneficiile acordate de NN, simplu și rapid, direct din contul tău NN Direct, în secțiunea Beneficiile mele.

ANUL ACESTA, NN ROMÂNIA ÎȚI OFERĂ ȘI 25 DE ZILE DE VACANȚĂ UNDE VREI TU

NN sărbătorește 25 de ani în România, iar tu poți câștiga o vacanță așa cum o visezi, oriunde vrei tu în lume! NN îți oferă un voucher de 10.000 de euro, iar tu îți configurezi călătoria perfectă!

Pentru a intra în concurs trebuie să îndeplinești trei condiții: (1) să ai 18 ani și domiciliul stabil în România; (2) să deții o asigurare NN validă, de viață sau de sănătate, cu primele plătite la zi; (3) să descarci și să accesezi aplicația NN Direct în perioada 4 iulie – 1 septembrie 2022.

Vei intra automat în tragerea la sorți, iar câștigătorul va fi ales în mod aleatoriu și anunțat ulterior pe www.nn.ro și www.nndirect.ro, până la 1 octombrie 2022.

Consultă întregul regulament al campaniei aici.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday