UDPDATE: IGSU informează că în accident au fost implicați opt copii, care au fost transportați la spital, nu șapte cum transmisese inițial. Bilanțul persoanelor care au ajuns la spital urcă astfel la zece.

Update: IGSU transmite că în accident au fost implicat 14 persoane, iar șapte copii și doi adulți au fost răniți, “cu diferite traumatisme”. Inițial, bilanțul indica doi copii răniți. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

Știrea în forma inițială:

Poliția Română anunță că în microbuz se aflau opt elevi. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Traficul pe DN10 Buzău – Brașov este oprit. Potrivit primelor date, șoferul autoturismului și un minor sunt răniți, aflați în evaluare medicală.

Și pompierii transmit că, din primele informații, în accident au fost implicate 13 persoane (3 din autoturism și 9 din microbuz).

Intervin o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două autospeciale de transport personal și victime multiple, o ambulanță SMURD și 4 ambulanțe SAJ. În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Foto: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Buzau

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday