Ministerul Afacerilor Externe (MAE) explică, într-un comunicat emis marți dimineață, că accidentul rutier a avut loc luni la ora 13:30, între localitățile Tsarichino și Kremena în apropierea litoralului bulgăresc. În total, au fost implicate trei autoturisme, două dintre ele fiind înmatriculate în România. Au rezultat patru victime, între care doi români răniți grav și alte două persoane decedate (de altă naționalitate, neprecizată). Alți patru români implicați nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

”Din informațiile obținute de la reprezentanții spitalului, cele două victime, cetățeni români, se află în stare gravă, internate la terapie intensivă, respectiv chirurgie, fiind luate toate măsurile necesare pentru acordarea asistenței medicale specifice. De asemenea, MAE informează că autoritățile locale bulgare au deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul”, se arată într-un comunicat de presă al ministerului.

Sâmbătă, în urma unui grav accident de circulație, patru români și-au pierdut viața, iar alți cinci au fost grav răniți și au fost transportați cu elicopterul la Spitalul Floreasca din București. Aceștia se numărau printre cei 25 de pasageri dintr-un autocar înmatriculat în țară.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday