Incidentul a avut loc luni seară, pe strada Hrisovului nr. 31, într-un spațiu verde care era doar parțial împrejmuit, transmite Termoenergetica într-un comunicat de presă.

“Ne exprimăm regretul față de cele întâmplate și sperăm, alături de familie, într-o recuperare cât mai rapidă și ușoară a copilului”, a mai informat compania.

Comunicatul integral:

“În jurul orelor 20:20 la call-center s-a primit o sesizare de la un cetățean al Municipiului București, cu privire la faptul că un minor a călcat într-o alveolă/zonă cu apă fierbinte, pe un teren în zona străzii Hrisovului nr. 32 din Sectorul 1. În urma verificărilor efectuate, incidentul s-a produs într-un spațiu verde (împrejmuit parțial cu gard) situat între blocurile de la adresa sus-menționată, unde, din cauza fisurării unei conducte, apa caldă a ieșit la suprafață.

Ne exprimăm regretul față de cele întâmplate și sperăm, alături de familie, într-o recuperare cât mai rapidă și ușoară a copilului.

Compania Termoenergetica depune toate eforturile ca astfel de evenimente nedorite să nu mai aibă loc. Din cauza stării de degradare a conductelor, în Capitală există multe zone cu probleme similare. Vă precizăm faptul că angajații Companiei Termoenergetica intervin zilnic pentru remedierea avariilor, însă resursele companiei sunt limitate și nu pot acoperi toate problemele cu care ne confruntăm.

Menționăm că pierderile din conducte sunt la un nivel de aproximativ 2000 de tone de apă fierbinte pe oră și din această cauză pot fi locuri similare și în alte zone din București. Zona a fost împrejmuită cu bandă inscripționată și plasă de protecție”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday