Rudele și aparținătorii pot apela numerele 031.9472 și 031.433.5231 ori de câte ori au nevoie să afle informații despre starea de sănătate a celor dragi internați. Call center-ul va funcționa 7 zile din 7, în intervalul orar 8-13 și 14-20.

Serviciul a fost implementat la inițiativa unității medicale pe o platformă complexă și cu suportul tehnic al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS). Apelurile aparținătorilor sunt preluate de studenții voluntari din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București.

”Din păcate, în anumite situații, dar și în contextul actual, pandemic, în care volumul de muncă este foarte mare și mulți dintre noi, cei care facem parte din personalul medical, am ajuns aproape de epuizare, am observat o imposibilitate de a răspunde de fiecare dată prompt aparținătorilor acestor pacienți. Astfel, am decis să înființăm această linie telefonică, pentru a veni cât mai aproape de rudele celor internați la ”Marius Nasta” în stare gravă, în ATI COVID-19, și să le oferim toate detaliile despre pacienți.”, spune managerul Institutului, dr. Beatrice Mahler.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday