Prințul Charles se află într-o vizită oficială în România. La București, a fost primit la Palatul Cotroceni de către președintele Klaus Iohannis, la Palatul Victoria de către premierul Nicolae Ciucă și la Palatul Elisabeta de către Principesa Margareta, custodele Coroanei României.

Potrivit BBC, scopul vizitei este de a observa modul în care refugiații ucraineni au primit asistență în România. De altfel, presa britanică notează că este prima vizită a unui membru al familiei regale în estul Europei de când a început războiul. În acest sens, el va vizita un centru pentru refugiați. În plus, Administrația Prezidențială informează că prințul a discutat cu Klaus Iohannis despre importanța educației pentru un mediu sănătos și despre limitarea schimbărilor climatice.

În vârstă de 73 de ani, Charles este moștenitorul Coroanei Britanice, el fiind fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord, în vârstă de 96 de ani.

Sursă alternativă: BBC

Sursa foto: Facebook Știrile TVR/Klaus Iohannis

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday