Într-o postare pe Facebook, Primăria Sectorului 5 anunță revocarea măsurilor luate în cursul zilei de ieri, potrivit cărora, programul agenților economici, precum terasele, magazinele și mall-urile din sector urma să fie redus până la ora 19 în timpul săptămânii și până la ora 15 în weekend.

Primăria precizează că în urma unei discuții telefonice pe care a avut-o cu Prefectul Capitalei în această dimineață, a decis să suspende pentru moment dispoziția dată ieri, privind unele măsuri pentru limitarea răspândirii Covid-19 pe raza sectorului. De asemenea, la solicitarea Prefectului, Primarul a fost de acord să aștepte deciziile care urmează să fie luate la nivel de Guvern și care presupun adoptarea unor măsuri unitare la nivelul Capitalei. 

După anunțul făcut ieri de Primăria Sectorului 5, referitor la noile restricții, Prefectura Capitalei a cerut ca toate măsurile să fie revocate și a transmis că ”toate componentele Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență își desfășoară activitatea în sistem integrat și cu respectarea principiului operativității, conlucrării active și subordonării ierarhice”.

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday