Brigada Rutieră a Municipiului București anunță într-un comunicat de presă: “La data de 21.04.2022, în jurul orei 13,40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe o arteră din Sectorul 2. Din datele existente la acest moment, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Strada Ştefan Pascale, la intersecţia cu Strada Gimalău, a accidentat doi pietoni, iar după producerea evenimentului rutier a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea Poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului”.

Brigada Rutieră mai transmite că ”se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului, precum şi pentru identificarea conducătorului autovehiculului de către Biroul Accidente cu Autori Necunoscuţi”.

Potrivit polițiștilor, persoanele accidentate, doi minori, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu se precizează starea actuală a copiilor.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday