Update: Autoritățile anunță că în primele 24 de ore ale Maratonului Vaccinării au fost imunizate 7.165 de persoane în centrele de vaccinare de la Sala Palatului și Biblioteca Națională.

Știrea inițială:

Organizatorii informează că 4.512 persoane s-au vaccinat de ieri de la ora 16.00, când a fost lansat programul, până în această dimineața la ora 8.30.

La centrul de vaccinare de la Sala Palatului au fost imunizate 2.735 de persoane, dintre care 773 pe tura de noapte, iar la centrul de vaccinare deschis la Biblioteca Națională a României, 1.777 de persoane, dintre care 554 pe tura de noapte.

În cele două centre de vaccinare sunt organizate 50 de fluxuri unde se poate prezenta, doar cu buletinul fără a fi nevoie de programare, orice persoană dorește să se vaccineze cu serul produs de Pfizer. 

Maratonul Vaccinării din București este organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” împreună cu autoritățile statului și se va încheia luni dimineață.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday