Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă că, începând de luni, se desfășoară lucrări de reîntregire a rețelei primare și de remediere a unor avarii apărute în ultima perioadă, pe conductele de termoficare, în mai multe zone din sectoarele 4, 5 și 6.

Vor fi efectuate lucrări pe:

  • Conducta Magistralei DN 700 în zona Căii Ferentari din Sectorul 5 al Capitalei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură pentru 8 puncte termice, care alimentează aproximativ 70 de blocuri va fi sistată până joi, 10.11.2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Calea Ferentari, Șoseaua Sălaj și străzile Spătaru Preda și Năsăud. Oprirea este impusă de necesitatea reîntregirii rețelei primare după finalizarea lucrărilor executate (și a probelor de presiune) de Compania Energetica Servicii. Compania a montat în ultima perioadă a aproximativ 1000 de metri de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecție a avariilor.
  • Conducta Magistralei Grivița, DN 700, în zona Bulevardului Geniului din Sectorul 6 al Capitalei. Vor funcţiona deficitar consumatorii din zona bulevardelor I.Ghe.Duca și Dinicu Golescu, Piața Gării de Nord și Calea Plevnei până miercuri, 09.11.2022, ora 23.00.
  • Conducta DN 800, în zona Iuliu Maniu din Sectorul 6. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură pentru 4 puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 77 de blocuri și Grădinița nr.195, va fi sistată până miercuri, 09.11.2022, ora 23.00 Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Bulevardului Iuliu Maniu și străzilor Valea Lungă și Vistiernicul Stravinos.
  • Conducta DN 600, în zona Calea Văcărești din Sectorul 4. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură pentru 2 puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 38 blocuri și Școala Generală nr.100, va fi sistată până joi,10.11.2022. Vor fi afectate de oprire punctele termice din zona Căii Văcărești.

Săptămâna trecută, aproximativ șase sute de blocuri din sectoarele 1, 2, 3, 4 și 6 au rămas fără apă caldă și căldură pentru câteva zile din cauza unor lucrări pentru remedierea unor avarii.

Sursa Foto: Robertprzybysz / Dreamstime

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday