Ca urmare a unei avarii apărute pe aria CTE Progresu, furnizarea apei calde de consum în sectoarele 2, 3 și 4 ale Capitalei va fi deficitară în următoarele ore.

RADET intervine pentru izolarea și remedierea avariei, în vederea reluării funcționării în parametri normali ai punctelor termice, în cel mai scurt timp.

Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat. Pentru relații suplimentare privind furnizarea apei calde de consum bucureştenii au la dispoziţie numărul de urgență 0319442 și nr TELVERDE 0800.820.002.

Menționăm că întreruperile furnizării apei calde de consum pentru remedierea avariilor și pentru lucrările programate în rețeaua de termoficare sunt publicate pe site-ul www.radet.ro la secțiunile AVARII, LUCRĂRI PROGRAMATE, FUNCȚIONARE SUB PARAMETRI, unde sunt anunțate zonele afectate și orele estimate repunerii în funcțiune.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday