După o săptămână și jumătate în care rata de incidența cumulată calculată la 14 zile s-a menținut la valoarea de peste 16 la mia de locuitori în Municipiul București, miercuri s-a înregistrat o scădere a valorii acesteia la 15,93%.

Într-o conferință de presă, coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a declarat că la nivelul de acoperire vaccinală, Municipiul Bucureşti aproape a atins rata de 60%, și după succesul maratonului de vaccinare desfășurat weekendul trecut “În fiecare sector, vor exista de acum centre de vaccinare cu program prelungit până la ora 24, la finalul fiecărei săptămâni. Dorim aceeași abordare și în celelalte județe“.

Ieri, potrivit Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19, România a depășit pragul de șase milioane de persoane vaccinate anti-Covid cu schemă completă.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday