UPDATE: DSU informează că o femeie în vârstă de 84 de ani a fost transportată la Spitalul Universitar. De asemenea, un bărbat de 65 de ani a refuzat să fie dus la o unitate de îngrijire. Și părinții unei fete de zece ani au refuzat transportul la spital.

Doi pompieri expuși la fum au primit îngrijiri la fața locului, după care au fost transportați la Spitalul Floreasca.

În total, 38 de locatari au fost evacuați din bloc, iar șapte dintre ei au primit primul ajutor.

Știrea inițială

Potrivit DSU, blocul era în reabilitare termică (se monta polistiren pe fațadă), iar una din fațadele blocului arde în totalitate, iar pe cealaltă incendiul a cuprins apartamentele de până la al doilea etaj.

Locatarii au fost evacuați, dar au fost constituite și echipe de căutare-salvare a celor care, eventual, se mai află în imobil. Salvatorii au precizat că până în prezent, nu au fost identificate victime.

Pompierii au mobilizat zece autospeciale de stingere și trei autoscări, iar STB anunță că linia 32 este blocată pe Calea Rahovei, în stația Piața Rahova, pe ambele sensuri. Totodată, sunt afectate și liniile de autobuz cu traseele în zonă.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday