Update ora 22:25: Reprezentanții DSU anunță că în aceste momente, incendiul nu mai arde cu flacără, iar o parte din autospecialele mobilizate vor fi retrase.

Știrea inițială

Raed Arafat a declarat că incendiul se manifestă la nivelul ultimului etaj al unui bloc aflat în construcții, în nordul Capitalei: “Ard materialele de construcții aflate la etajele superioare. Există și butoaie cu smoală acolo. Se intervine pentru localizarea incendiului. Nu sunt victime înregistrate până acum. Nu există risc de propagare la alte construcții. Nu am decis evacuarea persoanelor aflate în vecinătate. Nu există niciun risc dacă rămân în casă și închid geamurile”.

Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) a precizat că blocul se află pe strada Parcului, în sectorul unu. A mai transmis că la nivelul ultimului etaj, al 12-lea, se află mai multe butoaie cu materiale bituminoase și că inceidul se manifestă pe o suprafață de 500 de metri pătrați.

Potrivit DSU, au fost alocate 11 autospeciale de stingere, două autoscări, două descarcerări și o ambulanță SMURD.

Sursa video: DSU.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday