Compania Termoenergetica București a anunțat astăzi că între 9 august, ora 10:00 și 24 august, ora 24:00, vor avea loc lucrări de înlocuire a 40 de metri de conductă pe Magistrala 1 VEST, în zona străzii Valea Ialomiței din Sectorul 6, necesare pentru funcționarea sistemului de apă caldă în perioada de iarnă. Astfel, furnizarea apei calde pentru un număr de 50 de blocuri va fi sistată în acest interval.

Comunicatul integral

Bucureşti, 06 august 2021 Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunță, vineri, că începând cu data de 09 august 2021, ora 10.00, se vor desfășura lucrări de înlocuire a aproximativ 40 de metri de conductă cu diametrul DN 1000, armături de diverse dimensiuni și a patru compensatori (DN 1000) pe Magistrala 1 VEST, din Sectorul 6 al Capitalei. Lucrările vor fi efectuate în zona străzii Valea Ialomiței din sectorul 6. Furnizarea apei calde pentru un număr de aproximativ 50 blocuri va fi sistată până marți, 24 august 2021, ora 24:00. Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierul Drumul Taberei, în viitorul sezon de încălzire. De asemenea, este important de subliniat că, prin poziția pe care o are această porțiune de magistrală, lucrările nu pot fi executate decât în perioada de revizie a CET Vest. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002. Ne cerem scuze pentru disconfort și vă mulțumim pentru înțelegere.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday