Agenția Națională de Integritate anunță că a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău în legătură cu fostul director al Regiei Autonome de Transport București, Adrian Sorin Mihail, pe care îl acuză de conflict de interese.

Potrivit ANI, fostul director al RATB în exercitarea atribuțiilor de serviciu aferente funcției de Director General al Regiei Autonome de Transport București (fiind suspendat din funcția de șef serviciu în cadrul Serviciului Programare) a semnat Hotărârea prin care s-a adoptat încetarea suspendării din funcția de șef serviciu și totodată numirea sa într-o funcție superioară (inginer șef) în cadrul Direcției Exploatare.

Adrian Sorin Mihail a lucrat timp de peste 24 de ani la RATB, iar în intervalul ianuarie 2017 – noiembrie 2018 a deținut funcția de director. În prezent ocupă funcția de Director Executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday