Update 15:30 : Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției București, polițistul se afla singur în autospecială la momentul accidentului. Acesta a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero. Agentul lucra de câțiva ani, încadrare în anul 2017. Una dintre minore a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Știre inițială: ”Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcţia de Poliţie Bucureşti a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliţie, pe raza Sectorului 1. Agentul de poliţie aflat la volan a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii”, a transmis Poliția printr-o informare de presă.

Unii martori spun că fetițele au traversat pe trecerea de pietoni. Potrivit DSU, una dintre ele a decedat în ciuda manevrelor de resuscitare.

Autoritățile menționează că mașina avea semnalele luminoase pornite, dar nu este clar dacă avea și semnalele acustice pornite.

Știre în curs de actualizare

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday