Compania Municipală Termoenergetica București anunță că, începând de astăzi, 2 septembrie, vor avea loc lucrări de remediere a unor avarii în sistemul de termoficare, esențiale pentru funcționarea sistemului în perioada de iarnă. Sunt vizate mai multe zone din sectoarele 2, 4 și 5 din Capitală.

Astfel, vor fi efectuate următoarele lucrări de remediere a avariilor pe:
1. În zona cuprinsă între Camera de Comerț și Palatul Parlamentului. Furnizarea apei calde pentru un număr 60 blocuri și instituții din sectoarele 4 și 5 va fi sistată până marți, 07 septembrie 2021, ora 20.00;

2. Conducta DN 500 în porțiunea cuprinsă între străzile Petre Ispirescu și Drumul Sării intersecție cu Calea 13 Septembrie. Furnizarea apei calde pentru un număr 91 blocuri din sectorul 5 va fi sistată până miercuri, 08 septembrie 2021, ora 20.00;

3. Conducta DN 700 pe Bulevardul Ștefan cel Mare, în porțiunea cuprinsă între Calea Floreasca și Bulevardul Barbu Văcărescu. Furnizarea apei calde pentru un număr 26 blocuri din sectorul 2 va fi sistată până sâmbătă, 04 septembrie 2021, ora 22.00. Precizăm că furnizarea apei calde pentru Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Matei Balș” și Spitalul Clinic Colentina va fi oprită, având în vedere amplasarea acestor unități medicale pe traseul pe care se vor desfășura lucrările de remediere.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday