Update: Nu au fost găsite alte persoane în apă. Victima este transportată la Spitalul Universitar, cu manevre de resuscitare în desfășurare. Echipajele de salvare au fost alertate la ora 10:44, iar acestea au ajuns la fața locului în patru minute. Salvatorii estimează că bărbatul a stat în apă mai mult de 10 minute.

Accidentul a avut loc în zona Podului Ciurel. Din primele informații, în mașină se afla o singură persoană, un bărbat de 35 de ani. Scafandrii verifică, însă, dacă mai sunt și alte persoane în mașină. Traficul în zonă este restricționat.

Autoturismul este scufundat parțial, apa are adâncime aproximativ un metru. Din auto a fost extrasă o persoană, bărbat, 35 ani, stare de inconștiență. În acest moment se fac manevre de resuscitare, de către echipajul SMURD. Totodată, scafandrii verifică existența unor eventuale alte persoane”, conform DSU.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday