Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi o hotărâre privind instituirea unor măsuri suplimentare pentru reducerea riscului de contaminare cu noul coronavirus la nivelul județului Brașov.

Principalele măsuri:

Obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, în toate spațiile publice închise sau deschise din județul Brașov.

Interzicerea organizării de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în toate spațiile din județul Brașov cum ar fi saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente.

Interzicerea circulației persoanelor în județul Brașov în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri.

Potrivit bilanțului de la ora 13 al Grupului de Comunicare Strategică, în Județul Brașov incidența cumulată pe ultimele 14 zile a cazurilor de coronavirus este de 2,09 la mia de locuitori. Totuși, potrivit cotidianului BizBrașov, în cazul Municipiului Brașov, incidența cumulată este de 2,68 astăzi, față de 2,6 ieri, în două comune incidența este de peste 4 la mie, iar în alte 7 localități de peste 3 mie. (lista completă)

Brasov

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday