”În această săptămână voi propune Comitetului Județean pentru Situații de Urgență actualizarea zonelor cu potențial de aglomerare din localitățile județului, declarate ca atare de comitetele locale pentru situații de urgență, zone în care purtarea măștii de protecție este obligatorie și, de asemenea, reinstituirea obligativității purtării măștii de protecție pe o rază de 100 de metri în jurul perimetrului exterior al unităților de învățământ, dat fiind că începe școala”, a anunțat Mihai Cătălin Văsii, prefectul Brașovului.

Totodată, prefectul a anunțat că va convoca o ședință cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului de Jandarmi Județean și Poliției Locale, ”pentru a reitera necesitatea unor acțiuni riguroase de control al respectării măsurilor de protecție sanitară”.

În același timp, Văsii a precizat că nu dorește luarea unor măsuri restrictive suplimentare. ”Nu dorim să afectăm suplimentar cetățenii și agenții economici, și așa încercați în ultimul an și jumătate. Nu vom adopta măsuri doar de dragul de a le adopta, vom lua măsuri care să ducă la îmbunătățirea situației, nu la agravarea sau perpetuarea acesteia”, a spus prefectul.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday