Cele două fete, de 12 și 15 ani, au fost date dispărute de mama lor, care le-a declarat polițiștilor că fetele au plecat de acasă miercuri seară, la ora 22, și nu s-au mai întors.

Tânăra de 15 ani are 1,65 metri înălțime, 56 de kilograme, păr roșcat, ochi căprui, constituție corpolentă. Nu are semne particulare. La momentul plecării, aceasta purta pantaloni de culoare neagră. Are asupra sa telefonul mobil și carnetul de elev.

Fata de 12 ani are 1,53 metri înălțime, 45 de kilograme, păr șaten, ochi căprui, constituție slabă. Nici ea nu are semne particulare. La momentul plecării, aceasta purta blugi de culoare neagră, bluză de culoare portocalie cu mânecă lungă, teneși sport de culoare gri. Are asupra sa telefonul mobil și carnetul de elev.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la minorele în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday