Conform DSU, în accident au fost implicate 5 persoane (2 în camion, 2 în autoutilitară și 1 în autoturism). ”După evaluarea medicală s-au înregistrat 2 victime din autoutilitară (1 decedată și 1 ranită conștientă, cu traumatism de coloană, care va fi transportată la spital)”, informează DSU.

Totodată, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 73 Râșnov-Rucăr, kilometrul 108+200 de metri, în localitatea Bran, județul Brașov, într-o curbă deosebit de periculoasă, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autotren (fără încărcătură), o autoutilitară, în care se afla un recipient de o tonă încărcat cu combustibil și un autoturism. Sunt scurgeri din recipient pe carosabil. Potrivit primelor date, o persoană este rănită grav (inconștientă) și o alta a suferit leziuni, dar este conștientă.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday