Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Botoșani, incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Santa Mare. Concret, un echipaj al Poliției de Frontieră a efectuat semnal de oprire unui autoturism. Șoferul a refuzat să oprească și nu s-a conformat, după care l-a acroșat pe unul dintre polițiștii prezenți la fața locului. Polițistul lovit a tras 12 cartușe în plan vertical și spre autoturism, iar unul dintre acestea l-a lovit pe conducător.

În autoturism, au fost descoperite colete care conțineau țigări, împachetate cu o folie neagră.

De asemenea, numerele de înmatriculare ale acestuia erau false. “Din informațiile pe care le avem, se pare că rana a fost în zona capului. Polițistul își exercita atribuțiile de serviciu, dar o anchetă va arăta dacă modul de intervenție a fost realizat conform procedurilor legale”, au mai transmis polițiștii într-o intervenție telefonică la Digi24.

“Pacientul a fost preluat din serviciul UPU în comă de gradul IV, intubat şi ventilat mecanic. Acesta prezenta un traumatism cranian acut deschis, cu plagă împuşcată transfixiantă, cu retenţie de corpi străini. A fost transferat la Neurochirurgie Iaşi, cu prognostic rezervat”, a precizat un asistent al ambulanței, citat de MonitorulBT.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday