Noile iPad Pro vor folosi același design pe care l-au avut și cele de anul trecut, cu aceleași dimensiuni de 11-inch și 12.9-inch ale ecranului, conform publicației Bloomberg. Acestea vor avea un procesor mai rapid, care se ridică la nivelul de performanță al lui M1, prezent pe dispozitivele MacBook Air, MacBook Pro și Mac mini.

Noul iPad Pro folosește un conector Thunderbolt, ce facilitează conectarea diverselor monitoare externe suplimentare și hard disk-uri. De asemenea, este mai rapid la sincronizarea datelor decât tehnologia USB-C utilizată în modelele actuale.

Totodată, potrivit Bloomberg, Apple intenționează să lanseze anul acesta un iPad mai ieftin, destinat studenților, cu un design mai subțire, dar și un nou iPad Mini

Ultimul trimestru al anului trecut a reprezentat cea mai bună perioadă pentru tabletele iPad, care au generat venituri de 8,4 miliarde de dolari pentru Apple. Creșterea vânzărilor s-a datorat schimbarilor cauzate de pandemie, care au împins oamenii să lucreze de acasă. Apple lucrează la noi iPhone-uri și Apple Watches, precum și la actualizări majore ale laptopului MacBook Pro și desktopului iMac.

Sursă: Bloomberg

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday