Bill Gates a transmis, astăzi, printr-o postare pe Twitter, că a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și urmează sfaturile medicilor pentru a-și putea reveni cât mai repede.

Am fost testat pozitiv pentru COVID. Am simptome ușoare și urmez sfaturile experților prin izolare până când voi fi din nou sănătos. Miliardarul a mai adăugat că este “norocos” deoarece este vaccinat, precum și pentru că “are acces la teste și îngrijire medicală excelentă”.

În SUA, noile cazuri de Covid s-au dublat în ultima lună pe măsură ce subvariantele Omicron s-au răspândit în toată țara, conform instrumentului de urmărire a cazurilor de coronavirus al New York Times.

Vom continua să lucrăm cu partenerii și vom face tot ce putem pentru a ne asigura că niciunul dintre noi nu trebuie să se confrunte din nou cu o pandemie, a mai spus miliardarul într-un tweet. 

Sursa: BusinessInsider

Foto:  Frédéric Legrand | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday