Încă 91 de cazuri de infectare cu Omicron au fost confirmate în România, dintre care 40 sunt la persoane nevaccinate anti-Covid. La nivel național, numărul cazurilor a ajuns la 183.

În ultimele 2 zile, Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș și INCDMM Cantacuzino au confirmat încă 91 cazuri noi de infectare cu tulpina Omicron a virusului Sars-Cov-2.

Este vorba despre 46 de bărbați și 45 de femei cu vârste cuprinse între 0 ani și peste 80 de ani, din municipiul București și județele Brașov, Mureș, Constanța, Harghita, Ilfov, Sibiu, Tulcea, Argeș, Călărași, Maramureș, Călărași, Caraș Severin, Prahova, Satu-Mare, Timiș.

Un număr de 9 persoane au istoric de călătorie în Marea Britanie, Italia și Portugalia, iar 40 sunt nevaccinate anti-Covid 19. Numărul cazurilor de infectare la nivel național cu varianta Omicron se ridică la 183“, au transmis autoritățile.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday